web analytics
Gå till innehåll

Sömnlös natt

Denna dagen har varit den längsta hitintills. Inte så konstigt med tanke på alla timmar jag har varit vaken. Jag somnade igår kväll efter långt om länge. Sedan vaknade jag runt tre i natt och kunde inte somna om. Jag var småfrusen och kom inte till ro riktigt. Hade tänkt att vila under dagen men kom inte till ro då heller. Sen blev det dags för bio. Storkarna gick. Medan Fredrik åkte ut med Stéphanie, Jonatan och Benjamin till Iris medan jag gick på bio med resten.

Jag är trött nu men försöker piggna till med lite kaffe. Ska dock lägga mig när de små ska lägga mig. Jag hoppas få kunna sova i natt. Ska upp tidigare än vanligt imorgon för Stéphanie ska till akuten i morgon. Hon ska vara där redan kl 8 på morgonen.

Jag har fått tillbaka mina eksem på höfterna och ryggen. Ska passa på och gå till akuten själv i morgon när jag ändå r där Jag behöver starkare krämer och jag kan inte vänta tills vårdcentralen skickar in mig ändå.

Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: