web analytics
Gå till innehåll

Sorgligt och roligt

Så otroligt sorgligt. Jag läste i aftonbladet att de har funnit en man död i en lägenhet. Han har förmodligen legat död i tre års tid. Det tragiska i det hela är att ingen har saknat honom. Han hade några släktingar men de hade förmodligen ingen kontakt.

Jag kommer i håg när jag bodde i Eslöv. Jag hade en äldre man till granne som jag såg varje dag. Men sen kom det en tid då jag inte såg honom allt. När det hade gått ca en vecka så började jag bli orolig på allvar. Jag gick upp och ringde på dörren men det var ingen som öppnade. Jag tittade in via brevlådan och såg lite post ligga där men vad jag kunde förstå av högen så var det inte många dagar gammal.

Jag väntade någon dag till och sedan såg jag honom. Han hade åkt i väg på semester. Jag blev glad att det inte var något annat, men det kan man ju inte veta. Ibland är det bättre att ringa på en gång för mycket än en gång för lite!

Idag har vi varit på lekplatsen med barnen. De hade det allmänt roligt. Beatrice hon byggde sandslott som nästan såg ut som slottsruinen här i Borgholm. Pontus spelade fotboll och Hampus klättrade. Benjamin sprang runt och gjorde lite av varje. Det var fint väder och vi hade fika med oss. Det var vindstilla och splen lyste men efter en stund stillasittande så blev det lite kyligt.

Några bilder från dagen

När vi kom hem från vår lilla utflykt så hade jag en hög med tvätt som väntade. Jag har snart tvättat allt och det känns så skönt! Det blir lagom tomt tills det blir fyllt igen 😉 Jag fotade lite blommor i vår trädgård. Inget mästerverk direkt men det var fina blommor iaf. 

Vi har varit uppe hos pappa med idag. Vi satt en stund och pratade och sedan skulle han äta middag. Då gick vi. Han skulle vila efteråt men vi satt där en stund i alla fall.

Såg ni Let´s Dance i går? Jag har inte sett det innan men igår var det final och jag var ju bara tvungen o se vem det var som skulle vinna. Jag hejade på Frank Andersson men tyvärr så blev det Jessica Andersson. Ja ja. Grattis till henne!

Ikväll är Körslaget och det ska jag oxå se. Jag måste se vem det är som åker ut. Ja som ni märker så älskar jag tävlingar. Det är roligt och spännande tycker jag 🙂

Ni får ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Sorgligt och roligt

  1. Anna

    Vilka härliga bilder!!!

    Jag förstår intea tt man kan ligga bortglömd i 3 år liksom, konstig att ingen letat och vem har betalat hyran? Konstigt är de!
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: