web analytics
Gå till innehåll

Sortera och få undan

Idag är det en grå och trist dag. Det regnar så smått och det är kallt. Inget väder att vara ute i med andra ord. Idag hade jag behövt solen.

känner mig inte på topp idag. Blir så trött på livet ibland. Jag försöker fylla min vardag med glädje och kärlek men ibland så når jag inte dit. Har svårt ibland att känna glädje. Istället så känner jag mig nedstämd och olycklig. Varför? Ja...Hade jag det visst. Det är nu okunniga människor skulle kunna säga: Det är bara att rycka upp sig!

Ja....tänk om det vore så enkelt!Jag har inga planer alls för dagen. Inte mer än att försöka få undan lite här hemma. Sortera bort och få undan.

Jag hoppas att du får en fin dag. Kram och sköt om er!

Gårdagens foto. Härligt att se den gröna färgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: