web analytics
Gå till innehåll

Sov i frid lilla Iris

Sitter i min svärmors soffa och lyssnar på tystnaden. Det är lugnt och stilla. Inte ens en fågel hörs utanför. Jag och Fredrik kom hit i går förmiddags. Känns som evigheter sedan. Man försöker ta in allt som hänt under de timmar som gått. Är så tacksam för att jag kunde få vara med. Hur mycket man än försöker förbereda sig så är man aldrig det ändå.

Min svärmor somnade in lugnt och stilla I natt. Vid sin sida hade hon sin son Fredrik, min man. När det gick mot slutet så kallade personalen på Fredrik. Han väckte mig och jag ringde hans kusin och meddelade och i samma stund tog hon sitt sista andetag. Vad var det som hände? Försöker få in I huvudet att denna starka livsglada individ inte längre finns bland oss. Hon är återförenad med sin man och son samt andra nära och kära.

Vi åkte ut hit först jag och Fredrik. Sedan ringde vi hit pojkarna. Hampus kom med sin flickvän samt med gitarren på ryggen. Iris älskade att lyssna på honom när han spelade och sjöng. I en timmes tid sjöng han för henne. Hon var vaken från och till. Det var så vackert och se när Hampus sjöng för henne. Under tiden hade dom ögonkontakt. Det var en fin stund.

Iris har haft ett rikt liv. Det var många som kom och gick under gårdagen. Jag och Fredrik stannade kvar här under natten och det är här vi fortfarande sitter. Hon ligger så fin i sovrummet intill. Har suttit en stund hos henne innan och massor med minnen kom och gick.

Älskade Iris ❤️

Du kommer vara så saknad. En starkare kvinna än du har jag aldrig mött tidigare. Talesättet: Som man sår får man skörda har fått en helt annan innebörd. Ju mer kärlek som du gav ju mer fick du tillbaka. Du fanns där för alla. Tänkte på alla. Du har ställt upp så mycket för alla. När barnen var mindre och du hämtade dom på dagis, tog hem dom och gav dom god mat och hemmabakade kakor, ja då visste jag att inget skulle fattas dom. Barnen älskade att följa med och hälsa på. Vi var ju många i familjen så de gånger du bjöd hem oss alla på mat så visste jag att du la ner mycket kärlek och omsorg.

Ja, det kommer bli tomt utan dig. Kommer sakna stunderna vi hade. Barnen är ledsna och dom sörjer, men vi är samtidigt så tacksamma över det fina och rika, kärleksfulla liv som du haft.

Jag hoppas du har det bra där du är nu. Du kommer finnas med oss andra vart vi än är. Du kommer finnas med i vår vardag. Må änglarna sjunga för dig du vackra kvinna. Du är älskad och saknad ❤️

Sista fotot som vi tog på Iris. Det är taget på Pontus födelsedag den 27 januari. När inte Iris kunde komma och gratulera så kom vi till henne ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.