web analytics
Gå till innehåll

Sov så gott älskade Linnéa

Idag har det varit en tung dag. En älskad moster begravdes idag. Det var en fin begravning men det var en mycket sorglig dag. Saknaden efter henne är stor. Jag har många fina minnen med henne. Jag var mycket hos henne när jag hade min äldsta son liten. Vi var ute och dansade tillsammans och vi gick ibland upp till min mormor och morfars grav tillsammans.

Inget öga var torrt när psalmen: Jag har hört om en stad sjöngs. Den hade jag på min fars begravning. När jag hörde de första tonerna så brast jag. Det var inte så många från släkten som kom. Det var syskon, barn och barnbarn. Vänner och bekanta. För min egen del så tyckte jag att det var lagom. Om jag ska tänka egoistiskt en sådan här dag.

Jag träffar inte min släkt så ofta. När jag gör det så är det vid sådana här tillfällen som begravning. Bara att träffa folk som jag vanligtvis inte brukar träffa känns lite jobbigt samtidigt som det är roligt att träffa några av dom. Men jag var där för Linnéa. Jag gjorde handbuketterna i morse. Jag lämnade även blommor från mina barn som inte kunde närvara. Alla tänkte dom på henne.

Ja saknaden är stor. Det är ett stort tomrum. Vi träffades inte så ofta men jag brukade åka och hälsa på henne när jag var nere. Jag ringde till henne varje år och gratulerade henne på sin födelsedag och hon gjorde detsamma till mig. Hon var den enda av släktingarna på min mors sida som faktiskt gjorde det.

Älskade lilla Linnéa <3

Du kommer att bli saknad. Du är redan det. Jag är glad att jag kunde få vara med och ta farväl när du ska vidare till din sista vila. Det känns skönt att du fick somna in i en trygg famn. Att du hade någon som höll om dig när du somnade in. Minnena med dig sparar jag i mitt hjärta och du kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta.

Sov i frid! Må änglarna sjunga för dig <3

Begravning

Begravning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: