web analytics
Gå till innehåll

Spa-upplevelse på Ronneby brunn

På väg hem från Ronneby Brunn Spa. När jag fyllde år så fick jag en spaupplevelse av Fredrik. Vi åkte igår och började direkt med att bada i badtunnan som stod utanför. Det var så skönt för min kropp. Har haft ont nu i flera dagar. Vi fortsatte med att inta bassängen inomhus och avslutade med ett bubbelbad. Så underbart. Sen blev det en skön dusch och efter det strandade vi i vårt rum innan det var dags för kvällens middag.

Man kunde välja mellan kött och fisk. Jag valde fisk. Helt otroligt. Jag hatade fisk innan men nu kan jag faktiskt bli sugen på fisk. Innebär det att jag är vuxen nu 😉Det var så gott i alla fall. Vi tog ett glas vin till maten och kopplade sedan av på rummet framför melodifestivalen

Det har varit en fin helg, men hur skönt det än har varit så ser jag fram emot att komma hem. Jag hoppas att ni hat haft en fin helg. Ha det gott och sköt om er ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.