Gå till innehåll

Spabadkar, jo jag tackar jag

Det har varit otroligt kallt i dagarna som har gått. Snön ligger vit på marken och det har varit blåsigt och kallt.  En isande kyla som gått igenom både skor och jacka. Inget väder man velat vara ute i med andra ord. Det är just sådana här dagar som man verkligen hade behövt ett badkar. Tänk så skönt och kunna få ta ett varmt bad och bara njuta när kylan knackar på dörren.

Det finns ju olika sorters badkar med olika funktioner. Om man hade kunnat få välja så hade jag valt ett spabadkar. Visst låter det skönt?  Det hade känts lite lyxigt faktiskt och visst får man skämma bort sig ibland?!

Ett bubblande badkar hade inte varit helt fel speciellt inte nr man har dåliga leder som jag. Man blir masserad samtidigt som man får värme. inte helt fel med andra ord. Jag som lever med fibromyalgi hade behövt det i min vardag.

Har ni dusch eller badkar? Har ni rentav ett spabadkar? Eller annat badkar med fina finesser? Berätta gärna. Själv har vi en dusch. Skönt det med men ett badkar hade passat mig bättre! Har alltid tyckt om badkar mer än dusch. Man kan ju faktiskt duscha i ett badkar med om man vill men det är lite svårare att bada i en dusch 😉

Nu blir det sängen. Hoppas ni får sova gott!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: