web analytics
Gå till innehåll

Spam och åter spam

Den 8 december 2011 så skrev jag ett inlägg som heter Dagarna som går i text och bild. Det inlägget har idag fått 93 kommentarer och samtliga är spam. Det är skönt att Blogger tar hand om dessa spam kommentarer för de hamnar direkt i skräpposten.

Jag undrar vad det är som gör att just det inlägget får en massa spam kommentarer. Visserligen är det roligt med kommentarer men spam kan man ju vara utan.

Idag är det den 16 juli och halva Juli har redan gått. Vart har detta halva året tagit vägen? Jag fattar inte hur tiden kan springa iväg så fort som den gör. ju äldre man blir ju fortare går tiden tycker jag.

Vi var nere i stan en sväng idag. Köpte avmasknings tabletter till småkisarna och sedan hämtade vi de små på dagis. Vi hann precis hem i stort sett innan himlen öppnade sig totalt. Det öste ner som bara den och strax därefter så kom åskan med på besök.

Benjamin ringde och frågade om han fick stanna kvar på fritids tills det slutat att regna och naturligtvis så fick han det. Han gick när det var uppehåll men han blev ändå lite blöt för regnet kom igen.

Ikväll är det Lotta på Liseberg men för mig är det snart sängen med. Det kommer en dag i morgon med. Ni får ha en fin kväll alla vänner.

Intressant?

1 reaktion på ”Spam och åter spam

  1. ingbac44

    Vänta tills du blir gammal ska du få se vad tiden går fort. Jag tycker snart inte det är någon idé att kliva upp för jag ska i alla fall lägga mig om en stund=)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: