web analytics
Gå till innehåll

Spännande och intressant

Åter måndag. I natt sov jag bättre än vad jag brukar göra när det går mot måndag. Varför jag brukar sova sämre beror kanske på att det är dags för min terapi.

Denna gången skulle jag lämna in en skattningsskala på symtomen på ptsd:n ytterligare 5 poäng har det sänkts. Idag har jag 53 poäng. Den första jag lämnade in i juni förra året låg på 74. Stor skillnad. Det går neråt. Lite besviken hade jag ju varit om det inte hade gått ner för jag jobbar faktiskt hårt med mina hemuppgifter.

Förra veckan fick jag en ny hemuppgift. Jag ska sätta mig på ett fik. Ta en kopp kaffe och njuta av lugnet. Ja...kaffet köpte jag. Någon njutning av kaffet vart det ju inte kan jag säga. Speciellt inte den gången jag satte mig på fiket själv. För många är det avkopplande att sätta sig på ett fik. För mig är det dock lite jobbigt. Att sitta bland folk är ju något jag kan ha svårt för. Jag känner mig ofta osäker och otrygg då. Men det är bara att jobba på. Någon gång så kommer det väl en dag då även jag kan få njuta av kaffet.

Nu ska jag fundera på vad jag vill fylla mitt liv med. Jag måste ändå säga att resan jag gör nu och har gjort ett tag nu börjar bli lite spännande och intressant.

Så vart ska jag börja någonstans? Kanske skriva ner de intressen jag har och som jag antingen vill utveckla eller börja utforska mer utav. Ja det kan ju bli en spännande vecka 😊

Ha det gott!

Fotot tog jag vid kapellet vid kyrkogården i Borgholm samma dag som jag gjorde i ordning pappas grav. Säga vad man vill om Öland men fina platser bjuder ön på.

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: