web analytics
Gå till innehåll

Spänning och kanske en vinst

Alla har vi våra drömmar. Min är att att hela min familj till Cypern. Det verkar nog bara till att bli en dröm men drömma är aldrig fel det heller. En annan dröm som jag har är att öppna ett center för hemlösa, där de kan komma och få mat, få en sängplats över natten. Ha en lokal där man kan fira jul med dom, fira nyår och andra högtider som de annars inte kan fira. Att bli hemlös idag är väldigt lätt och det är lätt att hamna mellan stolarna hos olika myndigheter. Vi bo i Sverige och man kan ju tycka att vi inte skulle ha hemlösa på våra gator. Det tycker jag med och ärligt talat så förstår inte jag heller hur det kan finnas.

Ja det är två av mina stora drömmar och ingen av dom kommer att upplevas tyvärr, men jag drömmer ändå. Ibland pratar vi om detta hemma och vi kan ibland önska att vi vann storkovan på något spel men då måste man ju spela med. Jag har ibland spelat på Lotto faktiskt och vunnit lite men det har inte varit stora summor. Vi har ibland ställt oss frågan: Vad skulle vi gjort om vi vann mycket pengar? Sen kommer nästa fråga: skulle man bli lyckligare?

Det beror väl på vad man använder pengarna till. Jag tror att många problem kan medfölja en stor vinst men gör man rätt med engarna från första stund så tror jag att det kan bli bra i slutändan.

Man ska kanske slänga in några rader Lotto. Man vet aldrig, kanske står turen på vår sida en gång. Om inget annat så har vi fått lite spänning i tillvaron och det är väl aldrig helt fel. spelar du själv på Lotto? Missa inte Lotteridragnings tabellen (updateras varje dag) då.

Lycka till

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: