web analytics
Gå till innehåll

Spar tid och få maten hemkörd

Det är dags att börja planera för julhandlandet. Maten ska förberedas men innan dess så måste jag handla in den först. Det är mycket folk i affärerna och det värsta jag vet är att behöva stå och trängas med andra människor i en affär. Man får inte plats och alla vill komma till kassan först. Men innan man kommer till kassan så ska man plocka maten först. Det är oftast svårt att komma fram i diskarna för det står en massa kundvagnar i vägen. Ibland så står de mitt i gången så man inte kommer förbi. Man får gå tillbaka för att gå i nästa gång. Dock så kan det vara samma problem där.

Nej då är det bättre att få maten hemkörd. Man sparar tid och man får fräsch mat. Har ni hört talas om mat.se? Man kan handla hem mat därifrån Online. Man kan alltså sitta vid datorn och handla och få maten hemkörd. Dessutom så är det fri hemkörning om man handlar för minst 700 kr. Det gör man ju helt garanterat. De har fullsortiment av produkter och verkar kring Göteborg, Stockholm och Malmö.

Man sparar tid kan man säga om man handlar online. Så vad skulle jag göra med den insparade tiden? Jo den skulle jag spendera med mina barn. Ta en promenad ner till ankdammen och mata dom. Eller ta en promenad i skogen. Det är vackert vid denna tiden. Kanske så hade vi tagit en Pokémonrunda i stan. Det hade barnen älskat.

Mat.se
Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.