web analytics
Gå till innehåll

Spela med måtta

Snart jul och vi planerar för fullt. Har surfat runt lite på internet och det är rätt så roligt ibland och bara gå från den ena sidan till den andra. man vet aldrig vart man hamnar. Jag kom till en sida som handlade om att spela online. Jag tycker det är roligt att spela lite ibland. Det händer inte så ofta och aldrig med riktiga pengar men man kan ju få drömma sig bort ändå eller hur. Tänk att få vinna stort någon gång?! Man har ju sett på nyheterna och man har läst i tidningarna att någon satsar en liten summa pengar och vinner hur stort sett som helst. Tänk att kunna ta hela familjen till den där fina sandstranden i Cypern?!

Jag älskar spel i olika slag men jag är för feg för att spela. Eller jag har som motto att aldrig spela mer än vad jag har råd till att förlora. En bra regel tycker jag. Då förlorar man inte mer än vad man klarar av att förlora.  Har du spelat online casino själv? Vilket spel var roligast? Vann du? Berätta gärna. Alltid roligt och höra vad andra har för tankar.

När vi åker på kryssning jag och min man så brukar vi spela i slottsmaskinerna de har där och det kan vara rätt så roligt. Vi har vunnit ibland men vi spelar inte för så mycket. Det är mest för lite tidsfördriv. Men man hör hur det skramlar till i myntfacken ibland och fast det inte är så mycket pengar så är det ändå roligt när man väl vinner något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: