web analytics
Gå till innehåll

Sportlovsveckan är på ingång

Det är fredag och efter denna dagen har mina barn sportlov. Vi kommer inte åka bort någonstans. Det är många som gör det. Åker till olika semesterorter och tänker sig inte för i koronatiden. Vill man inte tänka på sig själv och sin familj så kan man väl ändå tänka på andra. De som bor på dessa semesterorter hade nog uppskattat att det inte stormade in folk. Men det är min åsikt.

Våra planer är att vara hemma och bara ta det lugnt. Umgås lite mer än vanligt vilket går nu när barnen är hemma hela dagarna. Kanske ta promenader i vår natur. Skogen är lockande men det beror naturligtvis på vädret. Ta hundarna med sig och låta dom få njuta av naturen dom med. Dom älskar ju att gå ut.

Jag har tvättat och diskat halva veckan. Det är skönt att se tvättkorgarna tomma. Det varar inte så länge men den stunden den är tom känns det skönt. Nu ska bara allt in i skåpen. Har gjort halva jobbet redan.

Jag ska till affären lite senare och handla in mat för helgen. Det är skönt även det att ha det bestämt. Man vet vad man ska göra och hur lång tid matlagningen tar. Det är lättare att planera dagen då.

Jag har två av mina äldsta barnbarn hemma med. Har haft dom några dagar nu. Men ikväll så ska de hem till Kalmar igen. Det har varit roligt att fått rå om dom lite men man märker att man inte är 30 år längre. De är aktiva och jag hinner inte riktigt med hahaha.

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta här hemma. Ha det bra. Önskar er alla en fin och trevlig helg. Kram på er! All kärlek till er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.