web analytics
Gå till innehåll

Spray-Tan Trendy

Något som vi människor är dåliga på är att investera i vår egen hälsa. Vi tar oss inte tid att sköta om oss själva. Vi få dåligt samvete när vi gör något för oss själva. Det får vi ta och ändra på. Nu är det vinter och man känner sig grådaskig och trött. Kanske skulle man ta sig tid nu och ägna sig åt sig själv lite. Något som piggar upp den grå vardagen och som får oss att känna oss fräscha?!

Har ni hört talas om Trend Rehab? Det är ett företag som säljer specialdesignade produkter och som hjälper dig att på rätt väg till egenvård. Har ni hört talas om Spray-Tan Trendy? Det är en miljövänlig soldusch-maskin för hemmabruk. Den kostar i normala fall 1995:- men just nu så får man 50% rabatt på den så nu betala man bara 998:- Inget dåligt pris för något som få en dag förgylld.

Det finns många fördelar med denna soldusch. Man får snabbare brun färg för de där speciella tillfällena. Man bränner sig inte. De som är rödhåriga och de som har ljusare hy kan bli bruna utan att bli öda som kräftor. Den största fördelen är att man inte utsätter sin hy för skadliga UV-strålar.

En behandling varar i ca 4-7 dagar. Fö att behålla den finna gyllenbruna färgen så upprepa behandlingen en gång i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: