web analytics
Gå till innehåll

Stackars barn

God morgon. Vilken morgon vi hade idag då. En sur liten pojke som inte ville någonting idag hade jag. Vi skulle sätta oss i bilen och Hampus satt på den bilstol som Pontus ville ha. Hampus ville inte flytta sig och Pontus puttar till Hampus. Jag säger till Pontus att man inte får lov att göra så. Det räckte för att han skulle bli sur. Vi åkte till dagis och jag fick bära in honom. Han ville inte bli buren men han ville inte gå heller.

Jag fick ta av hans ytterkläder under höga protester och när den kampen var över så gick vi in till rummet där de äter frukost. Han skulle inte in där. Han skulle ingenting. Jag frågade han om jag skulle följa med honom in, men det fick jag inte. Jag frågade honom om jag skulle gå. Ja det tyckte han att jag skulle göra. Jag frågade om jag fick en puss iaf. Ja det fick jag, sen smälte han lite.

Han har väl humör den lille. Herregud vad sur han kan bli. Jag tror att han är inne i 3 års perioden med trotts och envishet. Men han gick iaf in sedan och åt sin frukost.

Idag ska jag ta itu med hallen på övanvåningen (heter det så)  är det tänkt.

Jag läste i aftonbladet att travkusken Roger N Olsson är död. Han hade varit ute med sina två barn på 3 och 8 år. Något hände med traktorn och Roger hade gått av för att se vad. Den 8 åriga sonen hittade honom liggandes där och han ringde efter hjälp. Men hans liv gick inte att rädda.

Stackars barn som fick se sin pappa ligga där och inte kunna göra någonting. 8 åringen var superduktig som ringde efter hjälp, men det måste ha varit en hemsk upplevelse för honom att finna sin pappa så. Stackars barn!

R.I.P

Läs mer i aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Stackars barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: