web analytics
Gå till innehåll

Stackars lille pojke 

I natt har det regnat men solen har strålat under dagen. Det blev både dopp i pool och hav. Det har blivit lite läsning med. Det har varit en jätteskön dag. En liten promenad och lite köp i varuhuset Valles blev det med. Inte så mycket men tillräckligt. Tänkte kolla efter ett nytt linne till mig men kom ut med kalsonger till Benjamin.

Ikväll åt vi glass på Bödas torg här på campingen. Jag gjorde bort mig som vanligt. Vi gick allihop och vi var 10 st som skulle ha glass. Framför mig stod "Hampus"...trodde jag. Killen stod och lekte med dörren och vred på nyckeln fram och tillbaka. Till sist så sa jag "sluta upp och lek med dörren" samtidigt så tog jag min hand på hans arm. När jag ser på killen så ser jag att det inte är Hampus utan en vilt främmande pojke. Just nu en skrämd pojke som säkert undrade vad jag var för en galen "tant".

Stackars kille. Jag bad naturligtvis om ursäkt och förklarade att jag trodde han var min son. Han tyckte inte att dom var lika...förutom att dom båda är ljushåriga. Jag frågade han var han hette. "Melwin" svarade han. Jag frågade om jag fick bjuda honom på glassen som han höll i sin hand. "Vill du det" frågade han och så "Tack så mycket" när jag sa att jag ville det. Jag strök honom på ryggen och så "stackars pojke" Det gör inget sa han då...En gullig kille. Han blev glad för sin glass. 

Han var kanske smart. Det var kanske ett smart drag av honom för att få sig en glass? Skaka om dörren och hoppas på att någon ska skälla på honom o betala glassen? Nej då. Jag skoja bara. Stackars kille o råka ut för mig. 

Nu är det dags för mig att sova. En ny dag väntar i morgon. Kram och God natt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: