web analytics
Gå till innehåll

Städat för fullt

Jag har städat halva dagen. Nu har jag vårstädat nästan hela nedervåningen. Vardagsrummet, köket och hallen är storstädat samt trappan upp till övervåningen.  Jag är helt slut. Iaf i ryggen, men det är så skönt när det är gjort. Det enda jag inte har gjort än är att putsa fönsterna. Det tar jag lite längre fram. Det är rätt så kallt ute nu och jag vill inte stå där och bli blöt. Visserligen kunde jag ha tagit inomhus. Ja vi får se hur mårgondagen ser ut. Jag tror att jag börjar städa rummen där uppe och tar all fönsterputsning till sist.
 
Har varit uppe hos pappa idag och tog en fika med honom. Sen gick vi upp en våning och visade barnen var farmor jobbar. Hon är läkarsekreterare på vårdcentralen. Barnen tyckte att det var roligt.

 

Vi var ute och gick med hundarna innan idag. Skönt med en promenad faktiskt. Hundarna tyckte det var skönt och få komma ut på en runda med.

Vi åkte sen därifrån och hämtade de små på dagis. Sen satte vi oss på fiket i stan och köpte oss vars en semla. Vi skulle inte hämta tvillingarna förrän en halvtimma senare. 
 
Nu har vi ätit middag och jag har satt igång en maskin tvätt. Ett måste då de små var ute och lekte tidigare. De blev en aning leriga. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av lugnet för en stund. Sen blir det att lägga barn. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: