web analytics
Gå till innehåll

Städdag.

Ett möte och en arbetsdag avklarad. Hämtade barnen o gick hem. Det är fint väder fast det är lite kallt än tycker jag. Barnen var ute o lekte medan jag dammsugade av golven i hall, kök o vardagsrum. Ska bara torka av golven med. Ska bara dricka mitt kaffe först.

Jag är trött som bara den. Varit vaken sen 04:30 ca. Vaknade då o kunde inte somna om. Det blir en lång dag i dag.

Läste på Aftonbladet om barn som är skuldsatta för att deras föräldrar inte har betalt räkningarna. (Vårdräkningar)

En tanke/fråga som slog mig när jag läste det var...Vad händer med barnet när barnet blir 18 år? Det finns dom föräldrar som handlar o sätter deras barn på det o sen har de inte råd att betala. Den dagen barnet blir 18 år är barnet skuldsatt då? Eller försvinner skulden för att barnet inte var myndig när skulden kom till?

Fy f*n för folk som inte kan skilja på mitt o ditt!

Nej...nu är kaffet uppdrucket o jag ska fortsätta att städa. Ha en bra eftermiddag/kväll

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Städdag.

  1. ing-britt

    såg något sånt om det på tv:n för lite sedan att en kille blivit krävd på de pengar hans mamma inte betalat i läkarräkning då han var mindre så de kan verkligen sätta barnen i skiten så.-..hemskt..ja läste om det med motorcykeln med...det är hemskt..vilken förlust för honom och inte ens försäkringen täcker i såna fall...kramizz

    Svara
  2. Maria

    Hej! För det första, GRATTIS till att ha så många barn. Jag imponeras och avundas dig verkligen, då jag alltid drömt om en jääääättestor familj. Har 3 ögonstenar och planerar snart en 4:e. Ska läsa vidare här nu, ha en trevlig kväll. Kram från Maria

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.