web analytics
Gå till innehåll

Städhjälp av olika slag

Just för tillfället skulle jag önska få lite städhjälp. Har varit dålig några dagar nu och det tar sin lilla tid att komma tillbaka. Men det går bra, men visst hade det varit skönt och få lite hjälp med städningen 🙂

Det finns nog inget tråkigare att göra än hemstädning. Att städa borta är alltid roligt men hemma är inte lika roligt att göra det.  Nu är vi flera i familjen och vi hjälps ju åt så det går fort att städa undan här.

Jag har fått känslan av att d är lite tabu och få städhjälp för många tänker att man är lat om man får det. Behöver det verkligen vara så? Varför inte ta de möjligheter som finns? Vill någon städa mitt hem och få betalt för det,  varför behöver jag kallas för lat då? Kan man inte säga att jag gör någon annan en tjänst som behöver pengar? Varför ska allt vara så negativt för?

Det finns något som man får lov att ta till utan att betraktas som lat. Det är hjälp till flyttstädning.  Varför är det så? Visst är det lite konstigt egentligen?

Nej städning är inte alltid roligt men det är superroligt när man har fått det rent och för att få det rent så måste  man städa 🙂

Publicerat den Kategorier Blogvertiser

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: