web analytics
Gå till innehåll

Stängd kista av Sophie Hannah

 • Stängd kistaSpråk: Svenska
 • Antal sidor: 367
 • Utg.datum: 2016-08-29
 • Upplaga: 1
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Översättare: Helen Ljungmark
 • Originaltitel: Closed Casket
 • Medarbetare: Acedo, Sara R. (form)
 • Dimensioner: 195 x 140 x 30 mm
 • Vikt: 494 g
 • ISBN: 9789188171894

 

Bokens handling

Vår egen belgiska privatdetektiv som med ett knivskarpt sinne löser de mest mysteriska brotten. I denna bok får man följa den mustaschprydda mannen då han år 1929 försöker lösa ett nytt mordmysterium. Han blir inbjuden till den kända författarinnan Athelinda Playfords resident. När han anländer så märker han att han inte r den enda som blivit ditbjuden. Gästerna vet inte om vad den kända författarinnan intentioner är...färrän det är försent.

Mitt omdöme

Bokens författarinna Sophie Hannah blev handplockad av Agatha Cristies anhöriga. Vem kunde tro att någon kunde föra Agathas arv vidare?! Jag tycker att Sophie Hannah gör ett mycket bra jobb med att skriva m vår belgiske privatdetektiv. Jag har läst några av Agathas böcker om Hercule Poirot och ärligt talat så tycker jag att Sophie skriver på ett mer lättsamt sätt. Jag blir intresserad direkt när jag börjar läsa första kapitlet. Denna bok är inte trög så att säga. Handlingen i boken är spännande och det är intressant att följa det hela.

Sophie beskriver både människor och miljö på ett mycket bra sätt och jag kan i mitt eget huvud se allt framför mig. Sm vanligt när det gäller Hercule Poirot så är aldrig fallen lätta att lösa så även i denna bok blir det ett stort mysterium som man får ta del av och man kan inte föreställa sig hur boken ska sluta.

Jag rekommenderar denna bok varmt. Den finns att köpas på adlibris och bokus

Publicerat den Kategorier Boktips

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.