web analytics
Gå till innehåll

Star Wars och Lan

Idag har det varit lite stressigt. Robin och han kompisar ska hålla i ett Lan i några dagar och jag har lovat att hjälpa dom. Alla barnen ska vara med så då har jag koll på dom samtidigt.  Jag lär nog vara rätt så mör på söndag men allt är för barnens skull.

Vi har handlat, fixat och donat till detta. Gjort matlistor och arbetsscheman. Jag och Stéphanie jobbade på bion idag. Det kom en hel del folk. Mitt i allt detta så åkte vi till Färjestaden så Hampus kunde få göra sin synundersökning.  Om 14 dagar så hämtar vi ut två par med Star Wars till honom. Han blev så glad.

Nu är det sängen som gäller. Kram och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: