web analytics
Gå till innehåll

Statistiken har gått upp

Den 14 september 2010 så skrev jag ett inlägg om följare till bloggen. Då 2010 såg statistiken ut så här.

BloglovinDär hade jag 17 st. 
Följaren till vänster hade jag 27 st. 
Facebooks tjänst Networkedblogs hade jag 6 st som följer. 
Min fan-sida var det 51 st registrerade.

Två år senare så ser det ut så här:

Bloglovin. Där har jag 46 st
Följaren till vänster har jag 47 st. 
Facebooks tjänst Networkedblogs har jag 20 st
Min fan-sida har jag 123 st

Det är 135 i skillnad vilket innebär 5,6 personer om dagen i genomsnitt. 

Det är ju siffror som är roliga att titta på faktiskt. 

Idag har jag varit otroligt lat. Min dotter har varit hemma idag med men hon är lite piggare. Det enda jag har gjort är att städa av vardagsrummet. Tagit bort mattan och lyft på soffan och fått bort saker som inte skulle ligga där under. 

Nu i kväll gick vi till Netto för att handla. Det blev två stora kassar som var lite tunga men jag träffade på Fredriks kusin Allan som hjälpte oss hem med påsarna. Han hade en cykel som vi hängde kassarna på. Jättesnällt var det.

När vi skulle gå över vägen så sa Allan: Är ni med alla barnen. Då säger Pontus: Ja vi är jättemånga. Hahahaha...jättemånga. Jag hade bara de fem med mig. 

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare med pommes. Sedan blir det X-Factor för hela slanten. Gustavsson tre trappor kommer väl oxå idag har jag för mig. Ja det blir lite mys framför TV:n i alla fall. 

Lilla Anna är hemma igen i tryggt förvar. Tack och lov för det. Nu i kväll gick jag in på aftonbladet för att se om det stod något om fallet. De skulle ju förhöra den 20 åriga killen som kom gående med henne. Det stod inget om honom men det stod om skolan. De hade tydligen inte reagerat på att flickan inte kom till skolan. Hade de reagerat så hade dom ju ringt och kollat varför flickan inte kom. 

Det är lite ansvarslöst kan jag ju tycka. Hade dom reagerat över att det saknades en flicka i klassen så hade det kanske uppdagats snabbare att hon var försvunnen. Varför ska man sjukanmäla barn om de ändå inte kollar upp vem som är borta eller vem som har hört av sig? I detta fallet så var det ju dessutom bara 5 flickor i klassen och denna dag blev det bara fyra. Man kan inte undgå att se att det saknas en flicka då. Så dåligt av skolan!

Jag hoppas verkligen att de tänker annorlunda på mina barns skolor!

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: