web analytics
Gå till innehåll

Stekpannor hos barahandtag.se

Har ni köpt dyra stekpannor som har visat sig inte vara så bra som man tror med tanke på priset? Det har jag. Flera av dom har jag fått slänga efter en tid för de har blivit helt omöjliga att steka i. Det blir dyrt i längden kan jag säga. Jag behöver nya för det är bara en av alla dom som jag har som jag anser duga till matlagning och att bara ha en stekpanna i en stor familj går inte.

Jag skulle vila ha en stekpanna med lock. Jag hade en sådan innan jag flyttade hit men den försvann på vägen för jag är inte människa att hitta den. Jag skulle även vilja ha en ny wokpanna för den vi hade är totalt slut så den fick jag med slänga. Det är ibland svårt att hitta några bra stekpannor som både håller och som är för en peng som passar ens plånbok.

Idag finns det ju hur många olika märken som helst att välja mellan. Den ena är bättre än den andra. Det blir att sätta sig ner och kika runt och läsa om produkterna för jag måste bara ha en fungerande stekpanna som jag kan ha ett tag framöver. Jag surfade runt innan och hamnade på barahandtag.se och de hade en hel del att välja mellan så dit ska jag in nu.

Ha en fin dag.

Stekpanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: