web analytics
Gå till innehåll

Stel kropp i vintern

Jag har inte varit hemma på en vecka så mina hundar var överlyckliga över att se mig. Jag har saknat dom med. Dom är ju bara för goa. En av mina minstingar i kullen vickar på hela sig när hon springer. Hon ser alltid så glad ut. Likaså hennes syster. Jag skulle inte vilja vara utan mina fyrbenta familjemedlemmar ❤

Jag fick blommor förra söndagen då både jag och Pontus firades. Dom blommorna var lika fina idag. Härligt! Älskar blommor. Dock så har jag inga gröna fingrar. Det var två krukväxter och en bukett. Ska försöka hålla krukväxterna vid liv 🤗

Vintern håller i sig och det gillar inte min kropp. Jag har så ont ibland. Får lyfta min egen kropp när jag ska vända mig i sängen. Just nu så är jag så fruktansvärt stel. Förr när jag var yngre så var jag vig. Kunde sitta i splitt. Det var på den tiden jag dansade showdans. Svårt att se att jag var vig en gång idag då man är så stel. Men men...så är livet.

Idag ska jag försöka och bara tänka på vad jag och min kropp orkar med. Det svårt ibland då man ibland vill mer än vad jag kan.

Jag hoppas ni mår bra och ni sluppit Covid-19. Sköt om er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: