web analytics
Gå till innehåll

Stenfasad på hus

Jag älskar att vara ute och gå. Man tittar på allt som finns runtomkring en och det ena stället är oftast vackrare än det andra, men det kan även vara tvärtom. Jag älskar naturen och tar gärna en tur i den. Här i Borgholm kan man välja om man vill gå vid havet, i skogen eller i stan. I själva stan så är det inte så mycket att titta på egentligen för där är mest affärer men runtomkring så kan det vara väldigt mysigt.

Jag älskar att titta på hus. Hä i Borgholm så är det många fina hus som är rena fröjden för ögat. Det är mycket trähus  men man kan även finna ett och annat hus som har en stenfasad. Det tycker jag är snyggt. Det beror naturligtvis på vilken fasad dom har för det finns ju många att välja mellan men oftast så är de flesta snygga faktiskt.

Stenhus i allmänhet tycker jag är snyggt och ligger då det huset i en fin natur som både har hav och ängar runtomkring så kan det vara mycket snyggt. Då blir jag lite avundsjuk faktiskt. Själv bor jag i ett hus som har stenfasad och som är målat i vitt. Det är fint och jag trivs med det. Vi har även stor tomt och bor nära till allt. Bättre kan det kanske inte bli då? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: