web analytics
Gå till innehåll

Stéphanies konfirmation

Vilken dag. Min dotter konfirmerades idag. Stéphanie var så fin i sin kåpa. Det hela började kl 11 i förmiddags. Vi hade tur för vi fick bänk nummer två. Samma nummer som när min son konfirmerade sig förra året. De lottade ut bänkraderna för att det skulle bli rättvist och ddet tyckte jag var bra.

Det tog sin lilla tid i kyrkan. Det var teater och sång. Alla var duktiga och det var roligt att titta på. När vi kom hem var det dags för smörgåstårta och Stéphanie skulle öppna sina presenter. Hon blev mycket nöjd och glad. Det blev lite kaffe och hemmabakade kakor. Stéphanie bakade i veckan med som gick.

Nu sitter jag här och är hur trött som helst. Det ska bli skönt och få lägga sig sen faktiskt. I morgon blir det barnkalas för hela slanten så jag vet vad jag har att göra 🙂 Min konfirmerande dotter är nu med sin kompis och hennes mamma i Kalmar och tittar på gamla fina bilar.

Ha en fin dag!

Här är några bilder från konfirmationen och partajen hemma sen. Jag har inte med bilderna på vad hon fick. Får se om jag kan ta några foton på det i morgon

Intressant?

1 reaktion på ”Stéphanies konfirmation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: