web analytics
Gå till innehåll

Stockholm

Sitter här o tänker på hur stora mina barn börjar bli. Robin sitter just nu på bussen som går till Stockholm. Han är 12 år gammal o har inte åkt ensam någonstans. En hel helg ska han vara hos Brommapojkarnas tränare. Han ska vara med o träna med dom o han ska spela en match på söndag med dom. Det är STORT!!!

Han var lugn när han gick på bussen. Det var nog mer jag som är lite orolig men jag vet ju att han klarar det. Det känns så tomt bara nu. Speciellt med tanke på att jag VET att han inte kommer hem i kväll!

LYCKA TILL ROBIN! Jag hoppas verkligen att det blir roligt i Stockholm!

Annars händer det inte så mycket här hemma. Jag tvättar för fullt...som jag alltid gör till helgen. Har en massa tvätt som ska vikas o läggas in. Jag har o göra med andra ord. Har redan tagit en snabb sväng med dammsugaren i hallen o köket. Ett måste var morgon då barnen har kommit till skola o dagmamma.

För övrigt tar jag dagen som den kommer. Har min minsting hemma. Han är förkyld den stackaren. Det är ju han som bestämmer hur dagen ska se ut egentligen...*ler*...iaf så tror han det!...o oftast så blir det som han vill...hmmm...

Ni får ha en fin dag. Kanske återkommer jag senare. Förvånar mig inte om jag gör det. Brukar ventilera mina tankar i bloggen o idag känns det som att det skulle kunna bli en sådan dag.

Kram på er!

Publicerat den Kategorier Barnen

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Stockholm

  1. Lillmonster

    Här behövs det också tas en tur med dammslukaren. Men först ska jag måla klart de tre listerna till hallen så sambon kan sätta upp dem någongång och vi kan bli klara där. Börjar bli riktigt trött på att den är i oordning. Det som bara skulle ta en 4-5 dagar har snart tagit 2 veckor. :S

    Kram Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: