web analytics
Gå till innehåll

Storstäd i kylan

Igår kväll när jag renbäddade vår säng så frågade jag min lille son Pontus om han ville hjälpa till. Han brukar vilja det nämligen. Igår så sa han: Jag orkar inte. Okej sa jag och började renbädda. Då säger Pontus igen: Mamma, jag älskar dig men jag orkar inte.

Hahaha...vilken liten goding.

Idag har jag städat igen fast nu på övervåningen. Sedan stod jag nere i stan med min dotter. Hon och några klasskamrater skulle sälja kakor och vykort för att få in pengar för sin klass. Benjamin stod senare med några av de andra klasskamrater. De fick in en hel del tyckte jag.

Jag har duschat de små och de är klara för sängen. Själv ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och titta på Solsidan.

Ha en fin kväll

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: