web analytics
Gå till innehåll

Stressiga dagar finns det gott om

Vissa dagar är stressigare än andra. Det är väckning, dukning, äta, avdukning, tvättning. Skorna ska på. Fel sko. Rätt sko. På med dom. Jackan ska på. Den får vändas för den är ut o in. Knäppas. Barnet är trött och måste bara sitta ner. Upp med barnet. Barnet gnäller. Väskan ska med. Mössan ska på. Rätt mössa på rätt barn. Så där ja. Barnet färdig. Nu återstår det bara 6 till.

Nja. Nu har jag ju några stora som fixar sig själva men man måste ändå tjata på dom mössor o att jackan ska vara knäppt. De två minste äter frukost på dagis. Iväg till dagis o skola. Man ser övriga barn som att sig till bords på dagis. Stressar in fint. Av med skorna o jackan. Hänga upp det o sen in med barnet på avdelningen. Sätta han på sin plats o verka ostressad. Säga hejdå mamma hämtar dig sen. Puss o kram.

Ut i bilen. Vänta in Fredrik som lämnat det andra barnet på den andra avdelningen. Fredrik kommer. Iväg till skolan. Gå r bilen och gå med barnen in. Prata med fröken och höra hur gårdagen var. Säga hejdå och sen hem. Äta egen frukost. Dricka kaffe och försöka varva ner innan arbetsdagen börjar.

Nu sitter jag här. Precis i detta moment. Varvar ner så jag kan stressa upp mig på jobbet sen. Det är skördefest på ön. Folket strömma in idag. I morgon är det förmodligen som mest. Skönt o vara ledig o kunna gå själv o titta. Bara andas in och pusta ut.

Detta är livet för en 7 barns mamma på Öland. Jag älskar det. Det kanske låter som att jag klagar ibland men jag skulle inte vilja byta ut mitt liv med någon annans. Barn är livet. Det är dom som får livet värt att levas.

Ikväll kommer jag ha alla mina 7 barn samlade. Helt underbart.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Livet, Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Stressiga dagar finns det gott om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: