web analytics
Gå till innehåll

Stressiga dagar i Kalmar

Nu är jag trött på Kalmar. Har varit inne i staden tre dagar i rad och jag har fått min dos gällande storstadsstress. Det var mestadels jag som stressade i och för sig. De två första dagarna så var jag inne och hälsade på min svärdotter och mitt barnbarn. Igår så gick jag på utvecklingssamtal för Beatrice. Hon är duktig i skolan. Sedan var jag hos min samtalskontakt. Efter det så tog jag och min äldsta dotter en tur i stan där de hade julmarknad. Så många fina saker de hade!

På kvällen så gick jag och mina döttrar på bio och såg filmen A star is born. Den v ar bra men lite tråkig i början. Samtidigt så hade den vackra scener som berörde. Det var ett tillfälle i filmen där jag faktiskt grät. Den var sorglig men bra.

Idag ska jag fortsätta att slå in julklappar så jag blir av med dom här uppe i vardagsrummet. Vad ska ni göra idag då?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

26 reaktioner på ”Stressiga dagar i Kalmar

 1. Zandra

  Härligt med massa mys med barn och barnbarn 😁
  Jag vill också börja fixa julklapparna nu 😁 jag brukar börja redan på sommaren men är väldigt sent ute i år 😂
  Ikväll blir det jobb sen hem och mysa med mannen och barnen (hoppas dom är vakna när man kommer hem) 😍
  Ha en bra fredag

  Svara
  1. Lisa

   Ja det är otroligt mysigt 🙂 Jag brukar börja efter jul till nästa jul 🙂
   Hoppas ni får en superfin helg.!

   Svara
 2. sofia

  Jag blir så stressad av att vara inne i stan, speciellt nu när det närmar sig jul och alla är ute och handlar. Åh den filmen har jag hört mycket bra om men inte sett den än. Vad mysigt att slå in julklappar, det bästa som finns 🙂

  Svara
 3. Andreas

  Som tur är så har jag bara en att köpa julklapp till och det blir nog på nätet nu på fredag så hämtar jag den i butiken en tidig förmiddag när det inte är så mycket folk.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: