web analytics
Gå till innehåll

Stressigt på morgonen

Jag var ensam i morse när barnen skulle upp. Fredrik är ju på kurs halva dagen och han åkte tidigt idag. Det var att få upp alla barnen. De stora är svårare än de små. De vet hur gott det är att ligga en stund. Vi skulle gå lite tidigare idag då det var sex barn som skulle lämnas o då på tre olika ställen.

När alla barnen hade ätit frukost och var påklädda så skulle jag sätta de minste i vagnen för att gå i väg. Men naturligtvis så var det punktering på det ena framdäcken så det blev att dom fick gå i stället. Det är ju inte så långt dit men det underlättar med en vagn då det finns massor med vattenpölar överallt!

Jag lämnade de minste först. Robin skickade jag i väg när vi gick förbi hans skola o twinsen samt Stéphanie hade jag följe med till deras skola. Sen gick jag hem för att äta frukost.

Nu sitter jag här med min frukost o ska snart gå i väg igen. Barnen ska få vaccination idag o jag ska vara med twinsen när de får sina. Sen ska jag vara med en liten stund på lektionen med. Sen bär det i väg upp till pappa en stund o sen blir det hem o packa. Men innan dess så måste jag handla det vi ska ha med oss till Ullared. Jag hoppas Fredrik är hemma innan handlingen för det underlättar lite.

Så ser halva min dag ut. Hur ser din ut? 🙂

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Stressigt på morgonen

 1. Anna

  Godmorgon, beundrar dig som fixar alla på morgonen,förstår att dom stora är svårast och få upp 🙂
  Så ni åker till Ullared på shopping? har aldrig varit där men en dag kanske man kommer dit men gillar ju inte trängsel direkt.
  Ha en bra fredag! kram Anna

  Svara
 2. Smulan

  Låter härligt "flerbarnsliv 😉 Jag hade mina två minste hemma i går o när kl var 12 var jag slut. Vilken energi barnen har!

  Tack Anna. Ja det är fullt upp på morgonen. Det blir mycket om man är själv, men det går. Nu är det första gången som jag kan sitta ner o slappna av sen kl 07:00.

  Men livet är härligt o jag vill inte ha det annorlunda 😀

  Kram på er o ha en fin helg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: