web analytics
Gå till innehåll

Strul men vart ligger felet?

Jag låter min blogg g ut på min sida på facebook. Bra för dom som vill följa bloggen och som använder sig av facebook. Dock så verkar den ha strulat för mina inlägg har inte kommit ut där en månads tid. Har inte märkt det heller men ska försöka fixa det nu. Vet inte vart felet ligger men ska nog komma på det.

Hampus har varit hemma igår och är ven hemma idag. Han hade feber igår men verkar pigg idag. Det är förkylningstider nu. Det blåser ute ch det är otroligt kallt. Det är vinterjackan som gäller nu.

Pontus var hemma hos en kompis igår och lekte efter skolan. Han hade haft roligt. Det är roligt att veta att barnen har fina kompisar. Min ena son blev kränkt i skolan men det har ordnat upp sig nu. Jag tog tag i det direkt. Det var lika bra och det gav resultat

Idag blir det att fixa lite hemma. Så gott det går i alla fall. Fryser och känner mig allmänt hängig. Jag hoppas att ni mår bra i alla fall. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: