web analytics
Gå till innehåll

Studenten år 2017

Igår tog min äldsta dotter studenten. Vädret höll i sig så det blev en mycket fin dag. Vi åkte in till Kalmar och tittade på när hon sprang ut. Efteråt så åkte hon och Erica hem till Ericas släktingar där de åt mat och fikade. På kvällen gick vi ut och åt på Pappa Blå. Det var bokat till 16 personer så det blev ett stort långt bord till oss där. Tvillingarna gick själv ut skolan så de var uppe på slottet. Nästa år är det deras tur.

Två timmar satt vi på Pappa Blå. Det var mycket trevligt och maten var otroligt god...som alltid. Jonatans föräldrar kom för att fira henne. Davy kom också med och Erica så klart. Ewa, Stéphanies storasyster från Skåne bilade upp.

Ett stort GRATTIS till dig Stéphanie och Erica. Lycka till i livet!

 

studenten

 

Från Studenten till småkillarnas avslutning

Idag var det dags för Hampus och Pontus att gå ut skolan. Jag och Beatrice gick ner till kyrkan som var fullsatt. Roligt för barnen. De sjöng och jag blev glatt överraskad att båda klasserna hade två nya låtar som de sjöng. Annars brukar de ha samma låtar år efter år.

Nu har barnen sommarlov i alla fall. Killarna är glada över att ha sommarlov och få vara lediga från skolan. Nu hoppas jag bara på att det blir sol och värme. Massor med bad och lek naturligtvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: