web analytics
Gå till innehåll

Stugan

Jag har sovit som en stock men vaknade i morse av Pontus och Benjamin. Jag småfrös då faktiskt men det var inte så konstigt. Hampus hade snott hela täcket 🙂

Det finns två resårsängar här och en tältsäng. Sen finns det en bäddsoffa för två vuxna personer. Sen hade de två stora madrasser som man kunde använda. En madrass åkte upp i tältsängen och en madrass rakt ner på golvet. André och Robin har en egen säng och flickorna delar. De ville det själv. Benjamin tog madrassen på golvet och Hampus och Pontus valde som vanligt att ligga i min säng. Det låg alltså tre personer i den ena halvan av bäddsoffan men jag är van. De ligger gärna så hemma med.

Pontus var så tuff i går för han skulle sova hos Robin sa han, men när det kom till kritan så kom han med sin kudde till mig och skulle ligga på min arm som han brukar göra. Hampus lade sig i benändan som han brukar. Han vill att man klappar hans fot hahaha...det har varit så sedan han var liten. Jag höll honom alltid om foten och det har följt med honom genom åren. Pontus vill pilla mage på mig. Han ska hålla handen på magen och då är han nöjd. Barn kan vara väldigt roliga och ha konstiga idéer.

Idag blir det Visby. Vädret är lite si och så men det regnar inte iaf. Det kan till och med vara rätt så skönt med sådant väder om man ska titta runt lite. Inte för varmt och inte för kallt, men det blir nog långbyxor i stället för shorts iaf. Här under till är det några bilder på hur det ser ut här inne. Tog dom som hastigast när vi hade fått in våra saker.

Det kommer fler bilder på hur det ser ut inomhus senare. Tog bilder utanför i går. Här kommer dom. De tre översta korten är taget på stugan.

I denna längan har de några utrymmen för förvaring. Den svarta dörren till höger om längan är utedasset. Inget vi använder då det finns toalett i stugan 🙂

Utsikt runt om stugan. Lugnt och skönt. Det finns järnvägsspår men den är inte ansluten så det går inga tåg här. Inte än iaf 😉

Så ser det ut och jag och resten av familjen trivs här. Ett mycket lugnt och skönt ställe. Perfekt ställe att ladda sina batterier på.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Stugan

 1. Anonymous

  Hej!

  Vill informera om att vi på Bloggextra.se nu drar igång en tävling där alla våra medlemmar kan vinna 3 veckors fri annonsering på vår framsida och presentkort till SF-bio. Det är gratis att bli medlem. Läs mer på vår startsida!

  Vi har flera tjänster att erbjuda till bloggar:
  *Omröstningar
  *Frågelåda
  *Dagens Outfit
  *Bloggtips
  *Blogghjälp

  Hoppas vi ser dig snart!

  Mvh
  /Bloggextra.se

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: