web analytics
Gå till innehåll

Styckning av en människa

När vi skulle gå ut till bilen så fick jag en liten överraskning. En glad sådan. På min ena gräsmatta så var snön nästan borta. En doft av vår kunde jag nästan känna. Förmodligen så kommer det att bli mer snö innan perioden är över men gud så skönt det var att se denna lilla gröna plätt!

Det är måndag och en ny vecka har börjat. Jag har ärligt talat inga planer på något utan det blir det som faller mig in och det som behövs göras för dagen blir giort.

Jag läste i aftonbladet att de har hittat kroppsdelar av den mördade Eva. Nu har de hittat styckade kroppsdelar längs ett skidspår där den misstänkte 51-åringen tränar till vasaloppet. Hur kan man stycka en annan människa? Hur kan man bara ta död på en annan människa? Jag förstår inte det. Det finns dom som kan mörda och sedan gå tillbaka till ett normalt familjeliv. Hur? Samvetet borde ju gnaga tycker jag. Man blir nog aldrig riktigt klok på mänskligheten!

Läs mer i aftonbladet - Expressen

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och bara njuta av det för en stund. Ha en fin dag!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Styckning av en människa

 1. Fia

  kikar in.
  Nej..jag fattar inte heller hur man kan stycka nån!
  Jag kan tänka mej att jag skulle kunna slå ihjäl en person som te x har utnyttjat nått av mina barn sexuellt...fast det kanske bara är så man känner nu..om det skulle hända så kanske man skulle tänka annorlunda..
  Fin blogg och fina ungar! 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: