web analytics
Gå till innehåll

Styrketräning och böcker

Vilken härlig dag det blev.  Jag och Robin tog några partier schack. Naturligtvis så vann Robin båda gångerna men andra gången så var det nära att jag tog hem det. Men nära räcker ju inte. Benjamain ville sen spela lite med mig. Vi spelade te partier och jag vann två av dom 🙂 Det var roligt och behövligt att använda hjärnan lite så här på en söndag 😉

DSC_0645

Stéphanie fixade maten idag. Det blev lite rester från igår och efter maten stack hon och jag till Puls och Träning för att träna lite. Det är så skönt att gå dit, cykla lite och sedan köra styrketräning. Idag så tog jag lite ben, rygg, armar och mage. Vi duschade där för det var knappt med folk där. Det är så skönt att komma hem och vara helt färdig då.

Nu ligger de små och jag funderar på att göra detsamma. Kanske börja läsa på min nya bok. En av dom får jag väl säga för att jag har just nu fem nya böcker som väntas på att påbörjas. Jag får välja ut en och börja på den. Jag är en periodare när det gäller att läsa. När jag börjar så kan jag läsa flera böcker på rad och sedan kan det gå flera månader innan jag läser igen.

Min dotter Beatrice fånade Sally på bild när hon var i full action med bus i hallen. Är hon oskyldig, eller är hon skyldig? Svår fråga 😉

DSC_0651

Jag önskar er en jättefin söndagskväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: