Gå till innehåll

Sune – Zunes stolpskott

Zunes stolpskott

Format Kartonnage
Språk Svenska
Serie Sune (del 44)
Läsålder 6-9 år
Utgivningsdatum 2018-04-16
Förlag Egmont Publishing AB
Illustratör/Fotograf Lovisa Lesse
Dimensioner 215 x 150 x 15 mm
Vikt 396 g
ISBN 9789176213186
Handling

Fotbollsfebern har kommit till Glimmerdagg. Alla ska spela fotboll. Sune är långt ifrån förtjust för alla bollar hamnar alltid i hans ansikte. Varje gång han ska nicka bollen så hamnar den på hans näsa. Sune ändrar dock uppfattning om fotboll när Jocke och Sophie kommer och berättar att de ska vara med i det nystartade fotbollslaget. Nu vill Sune vara med och spela boll. Det blir ett mixat lag och Sune tycker att någon måste se till så att tjejerna får bollen ibland. Det stora problemet för Sune blir när hans mamma och pappa anmäler sig till att frivilligt träna laget!

Mitt omdöme

Berättelser om Sune, Håkan Bråkan och Bert är väldigt populära världen över. Inte mindre än 12 miljoner exemplar har sålts. Imponerande. Böckerna är utgivna i 25 länder och toppar topplistorna år efter år. Det är inte så konstigt med tanke på allt man får vara med om när man läser alla deras äventyr.

Denna bok om Zunes stolpskott är väldigt lättläst. Ett barn som kan läsa själv har lätt att följa handlingen. Den har 159 sidor och är rätt så lagom för ett barn som är i åldrarna 7-10 år. Min son är 10 år och tycker om Sune och hans historier och denna boken uppskattades mycket av honom.

Boken rekommenderas och finns att köpas hos bokus och adlibris

Publicerat den Kategorier Egmont Kärnan

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: