web analytics
Gå till innehåll

Superrea – Då passar man på

Mina döttrar var jättefina i sina nya klänningar. Dom köpte vi på Ellos och de satt jättefint på dom. Jag gick upp tidigt idag för att fixa Beatrices hår. Hon ville har det lockigt så jag satt och lockade hennes långa hår. Det tog in lilla tid men fin blev hon. Benjamin fick ett par nya shorts som vi köpte på HM och till det så hade han en fin t-shirt och en tröja från HM.

Lite nfo. Just nu har Ellos stor rea. Upp till 60 %. Det är kanske läge att passa på nu och köpa in kläder för sommaren. Klänningarna som mina flickor har hittar du här.

Benjamin och Beatrice ska upp till slottet. Det är där högstadiet brukar vara. Mina går bara i sexan men då de har fått flytta upp till Slottskolan så blir det ven slottet för dom. Synd tycker jag för avslutningarna är fina i kyrkan. Dit ska jag i morgon då de små slutar då.

Jag läste att 17-åriga Lisa är fortfarande försvunnen. Jag hoppas de hittar henne levande.Tycker det är ruggt när sådant dä händer. Man dras verkligen tillbaka till verkligheten, men det är synd och skam att sådana händelser ska finnas i det verkliga livet. Polisen fortsätter att söka efter henne i alla fall och jag hoppas att de hittar henne oskadd. Polisen hittar ledtrådar och detta tydligen finnas en röd tråd. Hoppas det finns ett slut på den tråden snart.

Nu ska jag plocka undan lite. Ni får ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: