web analytics
Gå till innehåll

Sur kille

Jobba till 75? Kan det vara något? Tänk att få byta karriär mitt i livet? Låter det lockande? Låter det tryggt?

Nej jag tycker att det låter vansinnigt! Fredrik Reinfeldt är i farten igen och vill att en människa ska jobba hur länge som helst i stället för att låta de yngre ta över samt att låta den äldre njuta av sin ledighet. De har ju bara jobbat i hela livet.

Visst finns det många pigga pensionärer i vårt land som gärna hade velat jobba. Låt dom jobba om de vill men att det ska bli något tvång tycker jag är helt fel.

Jag jobbar inte. Ja...jag har inget jobb att gå till, för jobbar gör jag fast på hemmaplan. Men det är inte samma sak för många. Det finns dom som tror att man bara går hemma och gör ingenting för att ,an är hemma. Men jag har hemmet att ta hand om och sedan skriver jag för att få ihop pengar.

Idag är Hampus iväg till dagis. Han var duktigt sur på mig i morse för han ville inte gå till dagis. De har ingen TV där sa han. Nej det har dom inte, tack och lov sa jag. Han hade ju ont i örat i förrgår natt men det blev ingenting tack och lov. Han fick ändå gå till dagis och han sa inte ens hejdå till mig. Ja han var ordentligt sur.

Jag ska snart gå ner till stan med en gympapåse till Beatrice kompis. hon glömde den här hemma i snön. Lite motion mår man gott av och jag kan ju passa på att gå en runda i stan med.

Tjingeling. Ha en bra dag.

Intressant?

2 reaktioner på ”Sur kille

  1. Smulan

    Så är det ju naturligtvis. Det är logiskt tänkt. Men många kan känna sig tvingade att arbeta i stället för att njuta av sin ledighet.
    Kram ♥

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: