web analytics
Gå till innehåll

Svammel i kylan

Jag mår inte alls bra i detta vädret. Mina leder gör ont och ibland så lyder fingrarna inte mig. Jag har dessutom hemuppgifter som min terapeut har gett mig. Ett av uppdragen var att gå ner ensam till hamnen minst tre gånger per vecka. I måndags var hon på utbildning så det innebär att på dessa två veckor så ska jag ha gått minst sex gånger. Gissa hur många gånger som jag har gått? Rätt svar är ingen! Första gången sedan den 1 juni förra året som jag inte har gjort alla mina hemuppgifter. Jag skäms!

Så varför har jag inte gått ut och gjort det jag ska? Nej jag är inte lat. Vädret drar ner mitt psykiska mående och min kropp gör ont vid kyla. Jag har två hemuppgifter till. Jag ska lyssna på sessionen samt återberättandet. Det har jag gjort däremot. Inte alla de gånger jag måste göra det på men jag har till söndag på mig. Kanske kan det bli en gång till hamnen med innan söndag.

Jag längtar till mitten av mars. Det är då våren brukar komma på besök. Jag längtar till juni då sommaren har kommit. Tänk att kunna få sitta i trädgården med mina hundar. Dricka en kopp kaffe och kanske kunna läsa en bok. Vad jag saknar att läsa!!!

Det är väl bara att läsa då tänker kanske en del. Ja det kan man ju tycka, men för mig är det inte så enkelt. Jag har ingen koncentration till det. Tyvärr!

Ibland så har jag det otroligt kämpigt faktiskt. Man ska tänka positivt men det är inte så enkelt alla gånger, speciellt inte när man bara ser det negativa om sig själv. Jag ska ändra på ett tankesätt som jag har blivit upplärd med. Som jag har utvecklat under årens gång. På grund av allt jag har varit med om. Det handlar alltså om minst 42 års tänkande...ojojoj. Hur lätt är det då?!

Ibland så tänker jag att jag är värd något annat. Dock så vågar jag inte säga det högt så att andra hör. Jag är rädd för att de ska tro att jag tycker att jag är något. I samma sekund så tänker jag: Men jag är ju någon! (Sekunden efter: Nej det är du inte! Ingen som är värd att bry sig om!)

Det blev en svammelblogg idag. Jag visste inte vad jag skulle skriva om utan bestämde mig för att skriva det jag tänker för stunden.

Önskar er alla en fin dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: