web analytics
Gå till innehåll

Svammel

Jag har tappat inspirationen till att skriva. Kanske beror det på att jag inte är på topp (idag heller) Jag är trött o har fortfarande ont i kroppen. Blev inte bättre efter gårdagen då jag höll på att trilla med cykeln på jobbet, men jag stukade mina fötter ordentligt.

När jag skriver ibland så skriver jag det jag tänker på för stunden. Som nu. Det är inte alltid man själv tänker på vad man bloggar (skriver) om. Jo jag vet naturligtvis vad jag skriver men orden flödar o jag skriver på bara. Man tänker inte alltid på vad det är man skriver.
Jag kallar det för svammelblogg.

Ibland när man sitter o ska försöka tänka fram ett inlägg så blockeras allt. Som det gjorde nu innan jag började skriva detta. Jag låter fingrarna dansa över tangenterna och svamlar på så gott jag kan.

Det är iaf jobb idag. Jag ska lämna barnen hos dagmamma o fritids. Får gå med barnen då Fredrik är i väg sen ska jag öppna butiken. Jag fixade till några cyklar i går o får fortsätta med dom som är kvar. Men det lär alla ggr komma in nya idag. Men det är roligt. Jag älskar att ha o göra. Att bara stå rakt upp o ner är det värsta jag vet.

Påminner om tävlingarna som jag har. Bloggsvars inbjudan samt presentkort från Okidoki barnkläder. Det finns bilder här längst upp till höger. Tryck på respektive bild så kommer du direkt till tävlingen.

Jobbet kallar. Ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Svammel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: