web analytics
Gå till innehåll

Svartlistade dödsfaror

I Danmark svartlistas 11 hundraser. De anses vara dödsfaror. Är det verkligen hundarna som är dödsfarorna? En ägare formar hunden från början. Jag vet att en hund har sin instinkt mm men det finns hundar av dessa raser som är hur snälla som helst o ingen fara för andra.

Jag skulle iofs aldrig vågat ha en sådan hundras som anses vara en dödsfara. Varför vet jag inte riktigt. Det känns inte bra bara. Sen är det väl för att man egentligen inte känner till hundrasen i sig. Man har bara hört en massa negativa saker om de flesta av hundraserna som anses vara en dödsfara.

Jag är uppväxt med schäfrar. Många tycker att de kan vara lynniga men jag tycker de är hur snälla som helst, men som sagt. Det beror lite på vem som är ägare till hunden med! Allt hänger inte på hunden!

Igår var vi o hälsade på sonen som skulle tälta med hela sin klass. Här står han med sin lillebror Pontus.

De hade tur med vädret iaf. De hade lekar som att kasta vattenballonger på varandra. Behöver jag säga att den leken var uppskattad?

Det blev lite korvgrillning till barnens förtjusning, sen fortsatte de att busa runt och gjorde av med all spring i benen.

Ute på Lundegårds camping så har de en underbar natur. Nära till havet och det är så vackert där. Iaf så tycker jag det. Här på fotot nedan är taget med en mobilkamera. Tittar man noga så kan man se när himlen möter havet. (I mitten på kortet)

Vi åkte vidare efter en stund. Familjen vi kom till har små söta kattungar. Måste jag berätta att jag blev helt såld?

Helt otroligt söta!

Idag är det lördag. Fredrik jobbar o jag ska städa är det tänkt. Iaf planerat! Måste hinna med o tvätta några maskiner tvätt med. Det är fint väder så det blir att hänga ut tvätten. Tvätten blir så mjuk och den luktar så gott!

Senare i eftermiddag blir det nog en tur till Köpingsvik. Ska hjälpa min svärmor. Har tur med vädret o det är behövligt. Vi ska tömma en stuga o sätta ut det på gården så svärmor kan sortera ut vad hon ska behålla o vad hon ska slänga.

Detta är min lördag. Ni får gärna berätta hur eran kommer att se ut 🙂

Ha en fin dag!

Avslutar med att sätta ut två bilder. En på Hampus. En liten cooling 🙂
Här har vi Beatrice. Min vackra dotter!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: