web analytics
Gå till innehåll

Svenska Hollywoodfruar

Denna dagen har verkligen sprungit iväg. Jag var trött hela förmiddagen men det är väl gårdagens resa som satt i. Jag har inte gjort något vettigt idag faktisk.t Det enda jag har gjort är att göra några smycken och målat på stenar. Ja och så har familjen fått middag med.

Det är skönt att kunna strunta i alla måsten som finns. Däremot så får jag dubbelt upp i morgon men det får bli morgondagens sorg.

Jag satt och tittade på Svenska Hollywoodfruar. Gunilla är ju lite speciell av sig. Ja..,.kanske lite mer än lite men speciell är hon i alla fall. Margareta verkar vara den som är mest normal. Om man nu får lov att använda sig av det ordet öppet 😉

Hon sa i förra avsnittet att Maria liknade en avdankad porrstjärna...hahahaha...nja...det tycker ju inte jag. Det är många som inte gillar Maria men jag älskar denna kvinna. Hon är som jag. Lika yr och vimsig. Isabel har jag lite svårt för men hon är bättre än Gunilla. Den kvinnan kan jag sitta och bli irriterad på.

Som sagt, så gillar jag Maria. Hon är en klar favorit. I dagens avsnitt så hade hon köpt en dörr för ett X antal tusenlappar och hon skulle ha en liten fest för dörren. Hennes vänner kom dit med några pajer och sedan dansade de på uppfarten till garaget...hahahaha...Jag kan tänka mig att hennes grannar aldrig har tråkigt.

Nu är det sängen som gäller för mig. Imorgon blir det att göra. God natt och sov gott.

Intressant?

1 reaktion på ”Svenska Hollywoodfruar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: