web analytics
Gå till innehåll

Sverige vann!

Såg ni på fotbollen igår? Det gjorde jag och jag sa redan från början att Sverige skulle ta hem det. Det var rätt så skönt att det faktiskt blev så. Nu är Sverige med i spelet och en stor chans till seger. I alla fall så får man ju hoppas på det. Det var fina mål de gjorde och speciellt det sista var ju helt perfekt gjort!

Det låter kanske som jag är en fotbolls fan och det är jag väl till en viss del. Speciellt om det är Sverige som spelar och att de ligger nära till medalj.

Läs mer om fotbollen i aftonbladet, Svd

Jag är hemma idag med 4 barn. Två av dom är inte helt krya och två av dom sov som små snus-grisar så jag tog dom lediga idag. Det är rätt så skönt att kunna göra det när man har möjlighet till det.

Jag har nickel allergi och på höst och vinter så brukar jag ha stora problem med det. Jag får blåsor i händerna som sedan spricker och sedan gör det så ont. Jag är mycket torr så jag får smörja ofta men det hjälper inte denna årstiden på året. Jag kan bara tänka mig iofs hur det hade sett ut om jag inte hade smörjt mig. Ibland får jag ha händerna inlindade i flera dagar med salva för att det ska bli något så när bra. När jag har gjort det så kan jag ha händerna fria några dagar för att sedan linda in dom igen.

Vatten är ett stort tabu när jag har detta med händerna men vad ska man göra? Man måste ju ta i vatten närman diskar och kläderna är blöta när man tar ut dom från tvättmaskinen. Ja blöta och blöta, de är fuktiga. Detta är en jobbig årstid med andra ord för min allergi.

Nu ska jag ha kaffe i vanlig ordning sedan ska jag fixa och dona lite. Ha en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: