web analytics
Gå till innehåll

Sverige vann!!!

Så här såg det ut i går när vi var hos svärmor.

 
Fredrik skottade undan lite snö. Detta fotot är taget längs vägen ner till havet. Där träden slutar där är egentligen havet men det vilar under ett täcke av snö och is just nu.
Där nere brukar vi bada om somrarna, Helt underbart. Vi bor själv 10 min från havet och vi brukar gå dit o bada med, men det händer några ggr m sommaren att jag tar barnen o går de 4 km som det är till min svärmor. Sandstranden där är så mysig!
Vi har vår husvagn uppställd på hennes tomt så vi det blir extra mysigt då. Man har ingen tid på sig för skulle klockan springa i väg så har vi sovplats.
Tvillingarna går på fritids. De ville dit och det är klart. Deras kompisar går ju där nu. De små är hos dagmamman. Skönt för de kan behöva springa av sig o leka med andra i deras ålder. 
Vi har fått i oss frukosten och morgonkaffet. Den godaste drycken och på morgonen är den extra god. Snart är det dags att börja de vardagliga bestyren. Idag ska jag sikta in mig på vårt sovrum och hall på ovanvåningen. Robins rum är nästan klart men det tar jag under dagen det lilla som är kvar. Ska bli roligt o se hans min när han kommer hem. För han vet inte om det än.
Småpojkarna var så glada för sitt rum. De sov där i natt o de har lekt där. De är verkligen stolta.
I morse var det match mellan sverige och finland. Men det var så tidigt som kl 06 o så tidigt går jag inte upp. Jag missade alltså matchen men jag läste i aftonbladet att de vann mot finland. 3-0 blev de härliga siffrorna. Jag trodde faktiskt att finland skulle vinna.Så skönt o ha fel ibland.
Nu väntas Slovakien eller Norge i kvartsfinal. Ryssland eller Canada i en semifinal. Jag vill se dommatcherna!
Nej. Nu måste jag göra lite nytta. Ni får ha en fin dag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Sverige vann!!!

  1. Renée

    Rätt kul att det som folk bloggar om mest just nu är inte OS egentligen utan SNÖ!!! Jag blir lite full i skratt faktiskt! Kul att SVerige vann! Såg inte heller matchen men jag var allt orolig att det skulle gå dåligt.Ha det bra i snön:-)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.