web analytics
Gå till innehåll

Sveriges flagga i topp

Svenska flaggans dag. Den firade vi med att ta det lugnt occh  bara finnas till i stort ett. Sedan åkte vi upp en sväng till Kaffetorpet där det var lite underhållning och tal. Stéphanies killes pappa gick med hemvärnet. Det såg så fint ut så. Vi hade fint väder så det var skönt.

Det var bara jag, Fredrik och Jonatan som åkte dit. Väl där så träffade vi då hans pappa och bonusmamma och syskon. Det var trevligt. Vi bjöd hem dom på en fika i vår trädgård. Pontus vaknade i morse med ont i benen sa han. Lite senare så fick han feber så han var inte så pigg men han försökte vara med och leka med Jonatans lillasyster. Han får bli hemma imorgon. Han som annars gärna bara går i linne och shorts när det är sol ute hade tagit på sig pyjamasbyxor utanpå shortsen och sedan en långärmad tröja och strumpor.

Själv har jag varit trött hela eftermiddagen. Gick och vilade efter Jonatans familj åkte och somnade. Jag var så trött. Solen tar en del och man blir dåsig av värmen. Man dricker för lite och äter fel mat. Jag tog några ostfrallor när vi fikade och det var inte så smart. Mitt socker det stiger men man tror ju att man ska kunna äta det varje gång man testar och ändå så höjer sig sockret varje gång. Varför lär man sig inte för???

Barnen är lagda nu i alla fall. Bara jag och Fredrik kvar men det är snart dags för oss med. En dag i morgon. Hoppas på fint väder. Jag behöver tvätta så det är väl vad jag får göra i morgon. Jag behöver inte dammsuga och torka golv i alla fall för det gjorde jag faktiskt idag. På nedervåningen. Jag har ovanvåningen kvar. Kanske så blir det en dammsugning i morgon där. Vi får se. Jag ska först och främst ägna mig åt Pontus.

God  natt och sov gott på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: