web analytics
Gå till innehåll

Svesko! – Du är ful oxå!

Barn är för härliga. De lyssnar på allt som sägs. De har öron stora som grytlock ibland. Hampus är en av dom som är det. Han är snart fem år och måste bara suga in allt som sägs. Ibland så blandar han ihop allt och det blir en riktig soppa.

Igår när vi hade lagt oss så var han lite uppe i sitt esse. Han sa att jag var bäst och André var kass. Fredrik var kass men han var själv bäst. Sen kom det då som ag inte hittar i ordlistan. Svesko. Han säger till André:
Du är Svesko. Du är ful oxå.

Naturligtvis så kunde jag inte hålla mig för skratt och jag frågade Hampus vad Svesko var för något. Han hade lite svårt att förklara det men han gjorde ett tappert försök. Det lät så roligt. Svesko. Du är ful oxå....hahaha....André skrattade naturligtvis och sa att det var Hampus med. Då säger Hampusen: Nej jag är söt! Ja självförtroendet är det inte fel på. Det är så det ska vara. De hade roligt iaf Hampusen och André.

Jag har skrivit några recensioner idag. En om Den siste samurajen. En film som jag sa igår att jag inte skulle skriva, men jag ångrade mig. Sen har jag skrivit om Ett barn blir till. En bok med fina bilder i som Lennart Nilsson har tagit. Svärmor kom över på en kopp kaffe och nu ska jag torka av mitt golv. Det behövs kan jag säga, vilket inte är konstigt med så många fötter som går på det dagligen.

Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: