web analytics
Gå till innehåll

Sylt och grädde med pannkakor

Jag har haft 6 barn hemma idag. Huset fullt med barn med andra ord. Vi har inte gjort så mycket ärligt talat. Bara funnits och varit allmänt glada. De små beställde pannkakor till middag och de blev nöjda och mätta. 

Photobucket 


Här har Hampus ätit sylt med pannkaka och Beatrice åt grädde med pannkaka med sylt till. Smarrigt värre tyckte dom själva 🙂Photobucket 


Jag bloggade tidigare tidigare på Maria Nova (den finns inte längre) och där lärde jag "känna" en kvinna som oxå bloggade. Vi känner inte varandra egentligen så men vi läste varandras bloggar och så. I ett inlägg skrev jag en gång om Salmiak godiset som fanns förr men somn jag inte har sett på åratal. Synd för jag älskade dessa godis askar. 


Denna kvinna sa att hon hade hittat något liknande någonstans och hon köpte några askar till mig och skickade hit dom. De var verkligen goda. Det har slutat med att hon köper när hon är iväg och har möjlighet så får jag dom sen. (jag betalar naturligtvis för askarna och portot) Tack min vän!

Photobucket 


På kortet här ovanför ser ni Robin, min 15 årige son. Han ser väldigt nöjd ut, och det kan bero på att det var pannkakor till mat idag. De små ville ha det. De beställde pannkakor och plättar. Robin ville oxå ha plättar så jag gjorde några extra sådana. Har man 6 barn som ska ha mat så får man stå vid spisen ett tag och göra pannkakor. Då kan ni tänka er hur mycket tid som går åt när man gör plättar kanske. När det väl var klart så åt ungen inga plättar utan han tog enbart pannkakor. Typiskt barn 🙂


Den svarta lurviga saken är vår katt Sotis. Visst är han söt? Han lägger sig platt och brer ut sig på golvet. Tror ni att han flyttar sig när man kommer och ska gå förbi? Nej då. Han tittar bara på mig och jag får vackert gå över honom. 


Nu ska jag ha lite kaffe och fortsätta att bara vara. Ha en fin kväll!

Intressant?

8 reaktioner på ”Sylt och grädde med pannkakor

 1. Villa Svea!

  Ååå pannkakor är aldrig fel vare sig man är stor eller liten, mums mums!
  Idag beger jag mig till dina hemtrakter, hihihi..crusing för hela slanten =)
  KRAM KRAM

  Svara
  1. Smulan

   Jag älskar själv pannkakor. Jag gör gärna några stycken extra och äter dom kalla sen 🙂

   Crusing i kväll och vi ska med dit 🙂

   Kram kram

   Svara
 2. PJAK

  Åh nog flyttar Sotis på sig. Tycker han flyttar sig långt bort var gång jag kommer med askar. Eller så är det för att jag inte skulle haft något emot att klappa......
  Troligen inga fler Finlandsresor före semestern. Men väl till Danmark som har affärer med väldigt god saltlakrits om du är intressead. Tror det var 400 gr för ca 35 kr.

  Svara
  1. Smulan

   Sotis är lite reserverad av sig när det kommer människor som han inte är van vid att se. Han börjar dock bli mer tillgiven men är fortfarande reserverad. Han kan idag springa upp till oss för att bli klappad men det tog 1 1/2 år nästan för att få honom så tillgiven 🙂

   Jag är intresserad av saltlakrits. Det är så gott. 35 kr är inte så farligt pris.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: