web analytics
Gå till innehåll

Systemet är vansinnigt illa

Skrev om den sjuka världen igår. Nu läser jag i aftonbladet att Mona Sahlin tycker att systemet är vansinnigt illa. Och det är den! Sen står det att Reinfeldt lovar att ändra lagarna. Är det för att det snart är nytt val? Är det hans sätt att fiska på sig fler röster?

Marie är inte den första som hamnat utanför ramarna. Varför har Reinfeldt inte gjort något åt systemet tidigare? Det är inte precis just nu som man ser o märkt att det är helt åt skogen fel!!!

Det är verkligen en sjuk värld vi lever i ibland!

Det blåser inte bara mellan partierna utan det blåser även här utanför. Det är ingen sommar precis. Ska jag vara ärlig så kan jag längta lite grann till jul. Det är inte så långt dit o tiden kommer att gå fort. Det som gör att jag längtar dit är att jag kommer att ha alla mina barn samlade under ett o samma tak. Det är 3 år sedan sist. Sen kommer min mamma med sambo + mina yngre syskon o min pappa kommer med. Det ska bli roligt o samlas.

Men innan julen står för dörren så kommer det några ruskiga höstdagar och kanske några vinterdagar med snö på marken. Den första snön är vacker men sen kan den hålla sig borta anser jag. Hatar vintern. Speciellt om jag ska vara utomhus.

Stéphanie hade idrottsdag i skolan i går. Det gick bra. Hon sprang på så gott hon kunde. Hon fick ont i sin häl. Förmodligen en vanlig sträckning.

I morgon går min tävling ut där du kan vinna en inbjudan till bloggsvar. Vill du vara med? TÄVLA HÄR.

http://intressant.se/intressant

Prenumerera på nyhetsbrevet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: