web analytics
Gå till innehåll

Ta mig! Jag är din!

Idag har jag varit i Skåne. Åkte bussen i morse och tog sedan till tåget till Skåne. Det blev först ett litet möte och sedan så träffade jag sonen en timme innan det var dags att åka hem igen. På vägen ner så fick jag byta tåg en gång men på hemvägen så åkte jag hela sträckan hem.

Nu sitter jag hemma och känner mig rätt så mör faktiskt. Robin ville vi skulle se film men hittade ingen. Robin såg Nils Poppe revyer i bokhyllan så vi satte igång Ta mig! Jag är din. En revy med Nils Poppe och Berit Carlberg från 1987.

Jag älskar Nils Poppe och hans revyer. Berit Carlberg var ju hans primadonna i många år och jag tyckte att det hade ett bra samspel på scen. Denna revy har jag sett ett X antal gånger men den är lika bra varje gång.

Det ska dock snart bli sängen för jag känner mig rätt så trött. Resan gör sitt. Ni får ha en fin kväll!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: